Buren en mediation

Als je er samen niet uitkomt 
Buren en mediation Cadans Mediation

Je hebt onenigheid met je buren. Over de schutting die ze op jouw grond hebben gezet. Of over het lawaai dat ze maken waardoor jij 's avonds wakker ligt. Je kunt dan bij je buren aanbellen voor een goed gesprek. Dat helpt niet altijd. Soms lijkt het probleem zelfs groter te worden. Daar zit je dan. Allebei. Want je wilt je vrij voelen om te bewegen en te wonen in je huis zoals jij dat wilt. 

In zo'n situatie kan Cadans Mediation uitkomst bieden. Als neutrale derde gaat Jessica Evers, mediator bij Cadans Mediation, met jou en je buren in gesprek. Jullie onderzoeken met elkaar waar het probleem ligt en hoe je dit samen kunt oplossen. 

Want uiteindelijk wil iedereen hetzelfde: prettig wonen in z'n eigen huis. Je wilt niet bezig zijn met je buren en hun muziek, hun kinderen, hun schutting of hun bomen. Je hoeft geen vrienden te worden, maar als je bij elkaar kunt aanbellen als er iets is dan is dat wel zo prettig. 

Werkwijze

Een mediationtraject bestaat meestal uit zo'n 3 tot 5 gesprekken. Voordat gestart wordt met de gezamenlijke gesprekken, vindt eerst de individuele intake plaats.
Lees meer over werkwijze mediation >>

Kosten

€  70 per persoon per gesprek
Een gesprek duurt een uur tot anderhalf uur. Meestal zijn er drie tot vijf gesprekken nodig.
Genoemde prijs is incl. btw. Zie ook leveringsvoorwaarden

nb. Kosten voor de juridische afwikkeling zijn niet meegerekend in dit traject. Hiervoor gelden tarieven van desbetreffende advocaat.